1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matixd1, Grudzień 30, 2013.

  1. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema!
    Czy mam najnowszego(najlepszego)dasha ->http://imageshack.com/a/img854/2092/csx3.jpg ? I Czy pójdzie na nim GEARS OF WAR 4?? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinno działać, ale zaktualizuj na wszelki wypadek do najnowszego (16547).
    http://www.xbox.com/system-update-usb
    Pobierz, rozpakuj, wrzuć na pena, podłącz pena do konsoli i odpal ją.
     
    1 osoba to lubi.
  4. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzia :3

    EDIT

    Dobra, zaktualizowałem. Ale gra dalej nie działa . Czy to ma coś wspólnego z DASHEM czy z modelem konsoli? Mój kolega ma xboxa i chyba starszego, ale 360. Pożyczył mi gre a u mnie nie chodzi. :/ Jak sam nagrywam to chodzą na LT 3.0. On też ma LT 3.0 Pisze żeby przetrzeć płytke szmatką . A u niego działa

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co się dokładnie dzieje po włożeniu płyty. Komunikat żeby przetrzeć płytę / płyta nie jest obsługiwana czy coś takiego?
     
  6. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przetrzeć płytkę
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem tak jak zawsze pod LT 3.0. Nagrywarka to ATAPI iHAS 124 Y
     
Wczytywanie...

Poleć forum