1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DAsh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez WoodczaK, Grudzień 29, 2010.

  1. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    w konsoli mam napisane D:2.0.12611.0 czy na tym powinien mi pojsc NFS??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    nie martw się pójdzie na 100%
    chyba masz najnowszy ale jak coś to sama się zaktualizuje
     
  4. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    no ale jak wkladam plytke to pokazuje mi cos takiego----->[​IMG] sory za wielkosc i za jakosc
    cos z plyta jest??
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Sprawdź obraz (płytę) abgx i daj log. Nawiasem mówiąc NFS wymaga dasha 2.0.12416, Ty masz nowszy więc powinien chodzić.
     
  6. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    no ale ABX tak i tak pokaze blad bo tam podobno sa jakies zabezpieczenia czy cos.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Potrzebujesz LT+, inaczej nie nie pojdzie.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  8. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    no dobra ale tego LT+ nie moge wgrac nie wiem czemu :/
    jak wgrywam te potrzebne pliki na PEN-a to w ogole mi sie nie aktualizuje :/
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Daj na serwis niech ci wgrają tak będzie lepiej dla twojej konsoli ( a LT+ to jest flash a nie oprogramowanie z pena ) i potem dopiero odpowiednio przygotuj obraz pod AP 2.5 jest na tym forum wystarczy poszukać to nie boli. Ty musisz mieć LT+ inaczej gry takie jak NFS:HP , AC:B i Fablle III ci nie pójdą
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. WoodczaK

    WoodczaK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    a ile mniej wiecej kosztuje to??
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    30-100zl.
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    jakiej 100zł gdzie typ przerabiasz a 30 to za mało chyba że ktoś to zrobi w domu i odwali fuszere ja płace 50zł nie ważne od napędu i wersji flasha , Wgraj LT+ zależy gdzie mieszkasz ale więcej niż 65-70zł nie powinieneś zapłacić a 100zł to było może kiedyś dla LiteOna jak się go nie dało na początku przerobić a potem bylo drogo teraz ceny są na jednym poziomie ok 50-60zł Podaj date produkcji to względnie powiem jaką masz firmę napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum