1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spliff95, Wrzesień 10, 2011.

  1. spliff95

    spliff95 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej. Jak sprawdzić jakiego dasha ma moja konsola?

    I jeszcze mam inne pytanie. Przeglądam na allegro xboxy, i na jednej aukcji jest napisane:"DO KAŻDEJ KONSOLI PŁYTA Z DVD KEY GRATIS" Co to oznacza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    dash sprawdzisz w ustawieniach informacje o konsoli a "DO KAŻDEJ KONSOLI PŁYTA Z DVD KEY GRATIS" oznacza że daje dvd-key napędu potrzebne jest to do przerobienia konsoli wgrania nowej przeróbki itp.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to ze dostaniesz klucz z napedu na plycie dvd. a przyda ci sie takie cos jak bedziesz chcial sam flashowac lub spalili sie naped to nie musisz sie martwic ze klucza juz nie odzyskasz .a konsola bez klucza jest na smietnik
     
  5. spliff95

    spliff95 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a bez tego keya np. jak bym dał do servisu jakiego co zajmuje sie przeróbkami to wgrali by mi nową przeróbkę?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tez klucz sie da wyciagnac jaka bys przerobke nie mial
     
Wczytywanie...

Poleć forum