1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Michal27888, Wrzesień 8, 2012.

  1. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czy mogę zaktualizować dash z 13599 na 15574? ni usunie się przeróbka?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie usunie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A jakiś link do pobrania?
     
  5. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Masz na stronie Microsoftu, wystarczy poszukać...
     
  6. marcopolo26

    marcopolo26 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a powiedzcie mi jak zaktualizuje do 15574 mając przeróbke lt 2.0 to bede dalej mogl instalowac gry xgd3 na dysku twardym i z niego grac po uprzednim usunieciu topologii. Dodam ze mam zwykłą nagrywarke
     
Wczytywanie...

Poleć forum