1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dash114719 +LT+ 2.0-będzie działać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fux1920, Kwiecień 29, 2012.

  1. fux1920

    fux1920 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.
    xbox360 elite
    dash13599
    LT+2.0
    bez online.
    wszystkie gry śmigają OK.
    Wypaliłem dla dzieciaków STAR WARS KINECT,konsola woła o aktualizację.Wyczytałem żeby nie
    aktualizować z płyty-tylko z pena,albo z płytki.
    Ważne pytanie-po wgraniu nowego Dasha,odpalę STAR WARS i wszystkie pozostałe gry,które dotychczas mi działały??
    Za każdą odp.Bardzo dziękuję.
    Pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie będzie działało, bo nie ma TU do tej gry.
     
  5. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    Rafau666 @ nie koniecznie musi być lt 3.0 , czytałem o tym trochę i można odpalić tą grę na lt 2.0 tylko trzeba jeszcze coś dodatkowego zrobić . ( ale co ja tam wiem )

    jeżeli chodzi o pytanie autora tematu to : aktualizuj spokojnie , ja zaktualizowałem i wszystko działa jak należy , pozdrawiam
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    @Rafau666 ma rację, bo nie ma TU do tej gry, więc trzeba wgrać LT 3.0.
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    wiem, potrzeba TU którego nie ma, więc wymaga 3.0 :)
     
  8. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    aha, wiec sie myliłem każdemu się zdarza
     
Wczytywanie...

Poleć forum