1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dasha 13599 na 15574

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matii909, Wrzesień 16, 2012.

  1. matii909

    matii909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam , zaktualizowałem dzisiaj konsole z dasha 13599 na 15574 i wszytsko było ok do czasu gdy włączyłem Batmana arkham city . Konola się resetuje po kilku minutach grania proszę o podpowiedź co trzeba zrobić by wszystko było ok .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Masz jakieś lt?
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    trick mp3 zastosuj pewnie gra nagrana zwyka nagrywarka
     
  5. matii909

    matii909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz odpalić muzyke zanim uruchomisz gre XGD3 ( w twoim wypadku batman).
     
Wczytywanie...

Poleć forum