1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard 12611

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dyniu, Luty 25, 2011.

  1. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Mam pytanie. Gdy mam wgranego na swoim Xboxie Dashboard 12611 to mogę przeprowadzić tą solucje dla tych co chcą odpalić gre z wave 3 z ap 2.5 ?http://xboxforum.pl/oprogramowania-...-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html#post590158
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jaki iXtreme?
     
  4. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    1.6. Napęd oczywiście Liteon
     
  5. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1.6 + activate iso
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie mozesz, metoda 3 dashy dziala tylko przy aktualizacji ze starszych, np 9199

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja osobiście korzystam z najnowszego dasha + iXtreme 1.6 + activate.iso
     
  9. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    filut ok a masz moze link do tego najnowszego dasha bo ja niemam xbox live i niewiem:(
     
  10. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja najnowszego dasha "nabyłem" poprzez podłączenie konsolki do neta... klocek się zaktualizował i odłączyłem :p

    Na szczęście obyło się bez bana. Poszperam w necie to może znajdę tego dasha.
     
  11. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
  12. patrycy

    patrycy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i co tam jest niby?
     
  13. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szukałem dasha ale nie znalazłem.
     
  14. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Jaki jest ten najnowszy dash w sensie numer ??
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odpal bulletstorma i bedzisz miał najnowszy dash
     
  16. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    ale ja nie mam bulletstorma potrzebuje (chyba) najnowszego dasha do aktualizacji offline TDU 2 dlatego chce znać numerek
     
  17. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    New Xbox Experience Dashboard 2.0.9199 PL

    Ja mam ten dash i chyba to jest najnowszy
     
  18. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  19. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1668
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP
    Bankowo nie masz najnowszego =) Najnowszy to jest chyba z końcówką 625 jak się nie mylę..
     
  20. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to sorry za wprowadzanie w błąd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum