1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard 12625 dziwne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Marzec 26, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heh szukam w google nic na forum jest ino jakiś 999 a necie znalazłem 12111 czy jakoś tak a 12625 nie mogę nigdzie znaleźć gdzie to można pobrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
  4. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie działa ta strona a mógłbyś dac mi jakiś link bardzo bym prosił
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
  6. Lesiu106

    Lesiu106 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hahaha - jak w pasek adresu wpiszesz po prostu xbox.com to wyskoczy "Runtime error", a jak wejdziesz na Home - Xbox.com to wbije normalnie.
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    mam Ci nagrać frapsem, że u mnie po wpisaniu normalnie " xbox.com " wczytuje sie przekierowanie na: Xbox.com PL - Xbox.com : > ? Korzystam z Opery, nie nie jest to ustawiony jakiś skrót czy coś. Więc przykre.
     
  8. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mam pytanie ten link co mi podaliście bym pobrał dasha 12625 to są tam już avatary od razu?
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Tak. Z oficialnej strony tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum