1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard 13599

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sqlfire, Lipiec 26, 2011.

  1. Sqlfire

    Sqlfire Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Front
    mam dash 13146, przerobke lt 1.9 i naped lite-on74850c.
    Moge aktualizowac bez straty przerobki z pendriva?Czy moze dac sobie narzie spokoj z aktualizacją
    Oraz czy abgx pat****e na dash 13599 czy 13146?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz, ale na jakiś czas stracisz możliwość odpalania gier z ap.
     
  4. m310ax

    m310ax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co to znaczy na jakiś czas ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na dniach pojawi się lt 1.91 więc na krótki okres czasu
     
  6. m310ax

    m310ax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm a więc trzeba poczytać na temat 1.9.1 :) czy się opłaca zmienić :D
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Opłaca, mają działać gry z ap, niezależnie od tego jakiego patcha wcześniej wgraliśmy.
     
  8. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie grasz w gry z AP 2.5 to ci sie nie oplaca. Jak wejda nowe DVD to wyjdzie znowu nowy FW. Chyba, ze za darmo przerobka albo tanio to sie oplaca ;p
     
  9. PatrykSSJ15

    PatrykSSJ15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Pisaliście, że nie usunie przeróbki a jednak usunęło przykro mi że na forum dostajemy błędne informacje.
     
  10. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    nie pisz głupot,patch ap 2.5 musi być pod odpowiedni dash.
     
  11. krisux

    krisux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy dashboard usuwajac przerobke usuwa takze klucz nie fabrycznego napedu ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum