1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard 13599

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cojestt, Grudzień 5, 2011.

  1. cojestt

    cojestt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, mam starego iXtreme 1.51. Chciał bym zagrać w demo Forza 4, czy po wgraniu tego Dashboardu (13599). Cofnie mi przeróbkę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    oczywiście,że cofnie
     
  4. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przed przerobieniem z 1.4 na LT 2.0, musze zaktualizować?
    jeśli tak to moge prosić o link do updata, bo chce zaktualizować przez USB
     
  6. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    ja proponuje wgrać najpierw ofw później dasha a na koniec lt+
     
  7. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    "ofw" co to jest?
    a czy moge se przerobic konsole bez dodatkowych sprzętów?
     
  8. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    oryginalny firmware napędu;)
    jaki napęd?
     
  9. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czarny i czerwony kabelek, wiec to jest chyba samsung
     
  10. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Jeśli samsung to bez żadnego sprzętu tylko do liteona jest potrzebny probe. Najlepiej rozkręć konsolę i napisz na 100% jaki to napęd.To na 99% samsung
     
  11. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to na PW bede mógł do ciebie pisac i mi odpiszesz co i jak?
    ale co sam se przerobie do LT 2.0?
     
  12. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    spoko nie ma problemu:)
    tak sam dasz rade;p
     
  13. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok to jutro albo pojutrze napisze i porobie zdjecia napedu itp
     
  14. St3fanek1

    St3fanek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieden
    Witajcie koledzy mam problem poniewaz mieszkam za granica wyslalem konsole do polski na przerobke wrocila do mnie ale oczywiscie bez zadnych info jaka to przerobka a koles nie odbiera tela mam wlasnie dasa 2.0.13599.0 .. mozecie mi pomoc ? bede wdzieczny ... Pozdrawiam ..
     
  15. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kiedy wysłałeś i jaki masz napęd ( o ile wiesz) a najlepiej napisz jaka konsola i data produkcji.
     
  16. St3fanek1

    St3fanek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieden
    wyslalem dwa tyg temu naped to Philips liton dwa zolte kabelki i kolego konsolo jest z 2008-7-19 ...
     
  17. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to na 100 wgrał ci lt 2.0 bo jest już na te napędy od 3 miesięcy.
     
  18. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli masz lt2.0 . nie podlaczaj sie do liva jak chcesz grac w najnowsze gry:D lt3.0 wyjdzie lada moment:D
     
  19. St3fanek1

    St3fanek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieden
    Koledzy wlasnie nie mam zamiaru podpinac sie do xbl nie po to przerobilem konsole a drugie co to sciaglem AC B i wyskakuje plyta nie jest obslugiwana ... Inni mowia ze to cicha aktu... Ale jak gdy nie bylem podpiety pod neta...
     
  20. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ja mam samsunga ts-h943 i cos słyszałem ze moge sobie sam wgrac LT 2.0 (narazie mam ixtreme 1.4 i jakis dash kinektowski> CO POLECACIE?) i teraz pytanie
    czy bede mógł wgrac sobie tez samemu lt 3.0
     
  21. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    może to płyta, może to nie ten firmware napędu, a może to release gry który jest jakiś wadliwy....
     
Wczytywanie...

Poleć forum