1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard 13604 a live

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez Rooob3, Październik 15, 2011.

  1. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Witam.
    Macie jakieś informacje na temat nowego deshu 13604 a graniem online ?
    Oczywiście mam napęd Lt 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    graj spkojnie ja gram dużo osób gra i jest luz;))
     
  4. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja bym nie ryzykowal, szczegolnie ze update wyszedl kilka dni po wyjsciu lt 2.0. No i w zadnym razie nie powinno sie grac w gry w xgd3

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW


    fajne bzdury nie można grać w forze w reszte gier można;))
     
  6. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakieś info od c4eva czy tylko twoje super Pr0 El0 domysly?
     
  7. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zasadniczo pomysl jest bardzo prosty. Skoro nie da sie zrobic kopii 1:1 to gra na live nie jest bezpieczna. Miedzy innymi dlatego tez, pomijajac zabezpieczenie z forzy, tworzone jest fw do nagrywarek

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    c4 stwierdził że można grać oprócz forzy
     
  9. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zródło? daj cytat i link do irca najlepiej
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czytaj zagraniczne fora
    Nowa aktualizacja ma te same 'checki' co poprzednie więc nie wyróżnia się niczym szczególnym co poprzednie
     
  11. kamilradom1910

    kamilradom1910 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    można zaktualizować do tego 13604 ?? w xgd3 narazie nie będę grać online. jedynie fifa 12, fight night champion itp
     
  12. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  13. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [2011-10-07 12:04PM UTC] #c4e <Aiosforos> one quick question, are xgd3 0800 rips safe for live? or we must wait for abgx?

    [2011-10-07 12:04PM UTC] #c4e <c4eva> safe

    Macie cytat. Forza tylko nie jest bezpieczna.
     
  14. AlexNowy

    AlexNowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawa wygląda następująco po zainstalowaniu dasha 13604 żadna gra nie działa (mówię o modyfikowanych) działają tylko oryginalne. Niestety mam lub miałem starszego LT nie potrafię powiedzieć jakiego. Teraz muszę skombinować LT+2.0 pytanie tylko czy teraz uda się to zrobić ?? Zna ktoś może odpowiedź ??
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    znamy jak mnie pamięć nie myli key jest teraz w innym miejscu ale da się go wyciagnąć bez problumu;)) przynjmniej u mnie ltek v2
     
  16. AlexNowy

    AlexNowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mogę tego dokonać za pomocą jungleflasha ??
    PS na bank mam napęd LiteON, żółte kabelki w okienku po zdięciu osłony.
     
  17. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Musisz kupic probe

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  18. AlexNowy

    AlexNowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko pytanie czy jak to zrobie to sobie poradze samemu, dopiero od paru dni zaczalem czytac fora na temat flashowania, najchetniej bym oddal do serwisu ale niestety nie mam tu nikogo takiego (Dublin).
     
  19. matias2118

    matias2118 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Urzywając probe zrobiłem sobie LT + 2.0 z dashem 13599 i sie zastanawiam czy zrobić aktualizację do 13604? cofnie przeróbkę? czy tylko zaktualizuje i to wszystko?
     
  20. AlexNowy

    AlexNowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tego to nie wiem ja miałem wcześniejszą wersje LT i zrobiłem aktualizacje dasha do 13604 i mi cofnęło wiec ciężko powiedzieć jak się zachowa LT+2.0.
     
  21. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Tylko zaktualizuje i to wszystko. Aktualizuj spokojnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum