1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard 13604 a podłączene do live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez willow18, Styczeń 30, 2012.

  1. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam ! (moj pierwszy post na forum ;) )
    Mam dasha ...604 , oraz lt 2.0 , podłączyłem przed chwilą konsolke do neta, i woła mi o aktualke dasha. I teraz moje pytanie brzmi następująco, czy jeśli zaktualizuje tego dasha (nie wiem do jakiej wersji ) to czy mi nie cofnie przeróbki ,tego lt'ka . i czy będę mogł sobie w miarę bezpiecznie pograć w np. Battlefielda 3 po sieci :p?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ok, ale sytuacja jest taka, że nie zainstalowałem tego nowego dasha, odpaliłem przed chwilą battlefielda, i działa :| mimo tej "cichej aktualki" więc jak to jest ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sprawdz inne gry moze nie zmienilo tablic
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie mam pojęcia czemu nie wgrało ci "cichej aktualizacji". Wyłącz i włącz konsolę i zobacz czy nadal Battlefield 3 działa. Niech jeszcze wypowiedzą się inni, którzy mają do czynienia z Live'em.
     
  7. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wyłączyłem i włączyłem konsole i gry z xgd3 działają i co zrobić? Dokonać aktualizacji czy nie?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, jeśli nie chcesz wgrywać TU z pendrive'a do każdej gry XGD3 z osobna lub wgrywać LT 3.0.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no nie bo i tak nie pograsz na livie bez Lt 3.0
     
  10. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Aha, czyli najpierw dash, a potem udaje się do serwisu po lt 3.0 i powinno działać wszystko, tak? :)
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to juz obojetnie jaka kolejnosc i ponowne wypalenie gier xgd3
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Aha,to do 10 do wypłaty czekamy, i lecimy do magika po 3.0 :p Dzięki za pomoc :)
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  15. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale to chyba tylko dla LiteON'ow ? Ja mam napęd samsunga...
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to aktualizuj dash

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do Samsung'a wgrywasz LT 2.01, bo nie ma do niego LT 3.0. Może masz już LT 2.01 i temu gry XGD3 działają ci po "cichej aktualizacji".
     
  18. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bardzo możliwe, bo konsole kupowałem przerobioną z najnowszym LT. więc może i tak być. Czyli mogę spokojnie aktualizować dasha z live'a bez obawy o utratę przeróbki ? (mowa oczywiście o moim szajsungu :) ) (sorry za zamieszanie, ale zielony jestem w temacie przerabiania, tych nowych dashy i przeróbek )
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, możesz aktualizować bez problemu.
     
  20. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No to dzięki wielkie. Zaktualizujemy, spróbujemy pograć po necie, i napiszę czy wszystko ok. :)
     
  21. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wszystko działa. Jeszcze jedno pytanie. Czy pobieranie aktualizacji do gier , też nie usuwa przeróbek ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum