1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard 2.0.14692.0 dostępny!

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez Piotrek ELO, Listopad 19, 2011.

  1. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    [​IMG]

    Dash ver. 2.0.14692.0 jest już dostępny do pobrania za pomocą PC.

    Aktualności:
    -Dalszy brak dostępu do xbox live
    -Kinect już działa
    -Są awatary
    LINK DO POBRANIA:http://www.logic-sunrise.com/telecharger-398162-system-update-v20146920.html


    Le point sur la mise ? jour de la table DAE et du Beta Dash

    UWAGA! AKTUALIZACJA NA WSZYSTKIE KONSOLE XBOX 360.​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja mam oryginalny nepęd i nie mam golda i wcześniej nie sprawdziłem i wgrałem bete 14686 i jak się okazało nie ma pliku Kinect.dat więc jeśli ktoś ma 14686 i chce mieć kinecta i avatary to może to sobie wgrać.

    Nie nie ta aktualizacja na wszystkie konsole xbox 360.
     
  4. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
  5. TomekSL

    TomekSL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Chciałem tylko poinformować wszystkich, że po zaktualizowaniu dasha do wersji 2.0.14692.0 w żadną grę xgd3 nie idzie zagrać, tzn. odpala się każda natomiast po uruchomieniu gry napęd zaczyna mulić i po chwili wyskakuje błąd gry "Nie można autoryzować dysku" sprawdzane na Skyrim, Gow3, Rage, Batman Arkham City, cod mw3, inne gry bez xgd3 działają. Ostrzegam więc wszystkich żeby lepiej się wstrzymali z aktualizacją jak lubią grać w nowe gry.
     
  6. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    x360dock ma gdzieś tą cichą aktualizację i gry działają tak samo jak działały :)
     
  9. mk89

    mk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    211
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Nowy Sącz
    a dla legalnych użytkowników co przynosi aktualizacja ;)?
     
  10. TomekSL

    TomekSL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na dashu 13604 ten sposób działał, natomiast na 2.0.14692.0 tak jak pisałem gry się odpalają natomiast po kilku minutach gry wywala błąd nieautoryzowanej plyty, bez TitleUpdate do gry gra się nawet niechce uruchomić. Ten poradnik jest spoko bo jest to jakieś tymczasowe obejście dla ludzi z zaktualizowanymi tablicami AP 2.5 natomiast dla mnie na dashu 2.0.14692.0 niestety nie działa. Jak by ktoś był tak uprzejmy i znał jakiś sposób na mój problem(z resztą na własne życzenie :p) to proszę o pomoc.
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    W dashu 2.0.14692.0 MS aktywował nowe tablice
     
  12. Lukasz1755

    Lukasz1755 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom/SG
    Wnosi coś nowego ta aktualizacja ?
     
  13. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    blokade kopi zapasowych ...
    i co teraz znowu iXtreme LT+ v3.0 w drodze ?
    normalnie zyc nie daja jak tak dalej bedzie to karzy bedzie sie musia nauczyc sie sam flashowac albo placic co okolo 3 miechy 50 zl
     
  14. baguvix1997

    baguvix1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bląd gry Nieautoryzowana płyta !!!

    Znam sposób jest to wyciągniecie dysku twardego nie wiem dlaczego wina stoi akurat przy dysku,ale dzisiaj sprawdziełem z Call Of Duty Modern Warfare 3 i działa grałem bez profilu i sava grałem jakieś30 min i działało a z twardym dyskiem od razu przy uruchomieniu misji.Dasha posiadam 2.0.14686 :):cool:
     
  15. TomekSL

    TomekSL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rzeczywiście działa :) jest to jakiś sposób na to żeby uruchomić cokolwiek. Dzięki. Czas na Reset Glitch Hack, mam już dość bawienia się w rozkręcanie konsoli, flashowanie, ciągłe uważanie na flagi itp. Nie gram na XBL więc to będzie najrozsądniejsze rozwiązanie. Cool Runner na pokładzie, freestyle dash i do widzenia M$. :)
     
  16. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    X360USB Pro kosztuje 220 pln + 20 za przesyłkę. No to M$ dał czadu teraz. Albo jest to tak specjalnie zrobione, żeby chłopcy z TX zaczęli wreszcie zarabiać konkretne pieniądze... :/ to by wyjaśniało ich niechęć do ODE, bo póki co na emulatorach wszystko działa zarówno na x360key (wymaga aktualizacji softu) jak i na z360dock...
     
  17. baguvix1997

    baguvix1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Też tak Myślę RGH rządzi ciekawe jak z tym XLINk czy działa na nim multiplayer.:cool:
     
  18. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    znacie date premiery ze tak to napisze tego dashboarda ?
     
  19. chdn

    chdn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na dashu 2.0.14692 działają wszystkie gry XGD3 ale pod warunkiem usunięcia gry z dysku (sejwy można zostawić) Gry wczytują się z płyt i wszystko GRA! Cały wekend grałem i nawet jeden błąd nie wyskoczył :) Wcześniej próbowałem wrzucać jakieś pliki TU do gier ale bez skutku.

    Po zainstalowaniu gry na dysk problem autoryzacji płyty powraca. Na razie to jedyne rozwiązanie, najważniejsze że mozna dalej "ciupać" w Forze4, COD3, NFS i inne :cool:
     
  20. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Pewnie dlatego ze gra wlacza sie z dysku , mysle ze gdyby wgralo sie "TU" na dysk mozna by spokojnie grac z dysku

    ciekawe czy jakby zainstalowac gre na pendrive i czy gra bedzie normalnie dzialac czy tez bedzie wyskakiwal blad i bedzie trzeba grac z plyty
     
  21. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A ja bym radził Ci się jeszcze wstrzymać z zakupem. Na razie na betach dają radę emulatory. Jeśli data 25 listopada to faktycznie data wydania nowego dashboardu to nie jest tak źle, możesz poczekać :). Poza tym na xkey'u jeszcze sobie nie pograsz. Wymaga aktualizacji softu: xk3y - Play all your Xbox 360 games from any USB drive! - jak na razie tylko x360dock sobie z tym radzi, chociaż nie sprawdzałem jak inne wasabi i mniej znane emulatory. Okaże się że wyjdzie oficjalny dash i znów będzie trzeba czekać na FW, serio obecnie się z tym nie pali. Jest gorąca sytuacja i tak :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum