1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard 2.0,16203,0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marecki2503, Marzec 6, 2015.

  1. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    WitAM WSZYSTKICH prosze o pomoc jestem uzytkownikiem od niedawna mam konsole xbox360 kupiłem przerobiona problem w tym iz juz piec płyt nagranych wskazuje ze mam Zrobic aktualizacje zeby pograc czy mam starego dashborda czy jak pomózcie MOJ DASHBOARD TO 2.0.16203.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, masz za stary dash. Zaktualizuj ;)
     
    marecki2503 lubi to.
  4. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    dzieki za pomoc a jaki mam sciagnac i jak wgrac?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A jaka masz przeróbkę? Jaki komunikat masz przy odpaleniu gry?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z pena lub z xbl, jeśli masz LT3.0

    Dex..rgh raczej nie ma ,bo o płytach pisał..
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ale wypala płyty i nie działają wiec rozdanie dobrze może mieć rgh a nie mieć LT :p
     
  8. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    w sumie to chyba lt 3.0 tak mi mówił koles który sprzedawał no i sciagnąłem tomb raider 2013 z xdg2 lt 3.0 to smiga ta gra
     
  9. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a komunikat taki gra wymaga aktualizacji
     
  10. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    skad pobrac dasha najnowszego na ta przeróbke ?
     
  11. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
  12. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Albo podlacz do Neta i samo zassa, oczywiście jeśli masz lt
     
  13. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jak sprawdzic czy zeczywiscie jest lt?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagrać płytę sprawdzić czy działa
     
  15. marecki2503

    marecki2503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak napisałem wczesniej nagrałem tomb raider 2013 xdg2 lt 3.0 i chodzi to jest to lt 3.0 czy nie?
     
  16. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No jak nagralws płytę pod lt3 i trybi no to raczej jest to LT
     
Wczytywanie...

Poleć forum