1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard 9199 pytanie

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez chudyosw2, Wrzesień 19, 2010.

  1. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Witam !! Szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem więc pytam czy jak wgram tego dasha zabierze mi coś pamięci jeśli przy wgrywaniu poprzedniego dasha zabrało mi 128MB (mam karte 256mb) z karty zostało mi gdzieś 60MB więc nie wiem czy instalować czy nie. Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jnstaluj teżmam taka karte i jest wszystko ok po tym dashu
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Trcoeh ci zabierze, doinstaluja sie Avatary. Ale mało
     
  5. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Ok. Dzięki za informacje tylko żeby znów mi nie zjadło pamiędzi :)
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Masz rację.Aż przykro czytać.
     
  8. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    nic Ci kolego nie zabierze - dash się nadpisze a pamięć pozostanie bez zmian - a co lepsze możesz zyskać dodatkowe mb - ja po instalacji dasha zrobiłem ''usuń błędną aktualizację" i ze 100mb mam 182mb + plus sejwy + wszystko bez zmian w dashu (awatary pozostały, mogę je zmieniać, przebierać ubranka itd)
    na chwilę obecną mam najnowszego dasha (beta dla kinecta) i pamięć bez zmian - 182mb

    @edit:
    dodam że mam wbudowaną pamięć 256mb
     
Wczytywanie...

Poleć forum