1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard a nowe gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gonzotychy, Wrzesień 3, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gonzotychy

    gonzotychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak w temacie mam pytanie co do zależności dashboardu do nowej gry, konkretnie posiadam LT2.0 i dashboard 13604.
    Nagrałem Max Payne3 pod LT2.0 niby wszystko czyta ale przy włączaniu gry konsolka chce się zaktualizować i moje pytanie:
    Czy gry wcześniej nagrane, które śmigają bez problemów przy nowszym dashu wciąż będą działać?
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Zaktualizować i tak kiedyś będziesz musiał. Nie ta gra to inna zawoła Ci aktualizacje. Myślę że starsze gry powinny działać. Kiedyś tak miałem że gra zawołała aktualizacje i to zrobiłem, a po niej starsze gry nadal mi działały. Nie wiem jak jest teraz z tymi aktualizacjami ale jeszcze parę miesięcy temu aktualizacja wtedy usuwała flasha napędu.
    Sam jestem ciekaw jak to teraz jest..
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Aktualizuj. Najwyżej będziesz musiał wyczyścić pamięć podręczna konsoli i zastosować trick z mp3.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Dokładnie, restart konsoli po aktualizacji i później albo gra z płyty albo trick z mp3
     
  6. gonzotychy

    gonzotychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A o co chodzi z trickiem z mp3? To też jakaś łatka na dasha? Aktualizując dasha, LT2.0 zostaje bez zmian?
     
  7. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    zadna łatka, poprostu bieresz pena z mp3 powiedzmy kilka lub nawet jedna i tak . odpalash konsole z menu odpalash mp3 byle jaka i podczas grania muzyki uruchamiasz gre z dysku xgd3 obecne po wczytaniu gry mozna muze wyłączyć bo bedzie ona blokowała muzyke z gry. srodkowym guzikiem na padzie wchodzisz dfo menu i klikasz w multimedia i wyłaczasz. albo bedziesz grał z płyty bo innego sposobu nie ma by grac bez rgh przty zwykłym lt 3.0 bez ihasa
     
  8. gonzotychy

    gonzotychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po aktualizacji wyskakuje, że płyta z MP3 jest nieobsługiwana... inna gra działa normalnie... czyli trick z mp3?
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    I jeśli nie zadziała to restart

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  10. gonzotychy

    gonzotychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra wszystko gra, aktualizacja się nie mieściła na dysku podłączyłem sformatowanego pendrive na stałe jako urządzenie masowej pamięci i dało rade :)
    Dzięki za pomoc :)
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum