1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard/Dirt3 i 64mb na karcie - Jak?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez _DaRkNeS_, Październik 15, 2011.

  1. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Witam mam problem posiadam jedynie kartę 64mb w konsoli a chciałbym pograć w Dirta 3 a jak wiadomo wymaga on aktualizacji nie da się zmniejszyć wagi aktualizacji np poprzez wycięcie avatarów? :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Czyli co ? gdybym posiadał konsolę bez dysku ani memorki to nie zagram co to ma być ? nic innego jak kupno pendrive/dysku/ większej memorki nie wchodzi w grę?
     
  5. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Nie, na pudełku masz napisane czego potrzebuje gra.
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Pendrive 4gb około 20 zł . No proszę Cię...

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  7. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No wiem ale jest sobota i ta godzina :D juz nic nie kupię to nic trzeba kupić pendriva widziałem w ofercie Media Markt za 80zł 16gb bodajże to nic trzeba wrócić
    tymczasowo do Midnight Club dzięki za szybką odpowiedź.
     
  8. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Tesco ? Nawet w biedronce u mnie mają . A raczej to jest długo otwarte.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  9. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Może w komórce masz kartę pamięci to podłącz z usb i kombinuj.
     
  10. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Pożycz od jakiegoś znajomego jak nie masz, albo jeszcze może być mp3, mp4 itp. Tylko pokombinować:D
     
  11. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie ufam sprzętowy w biedronce, człowiek zdenerwowany i nie myśli podpięcie telefonu załatwiło sprawę.
     
  12. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Pewnie że nie ale i tak kupisz chińszczyzne i tak :_).

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
Wczytywanie...

Poleć forum