1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard i AP25

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MrLazy, Czerwiec 7, 2011.

  1. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Nie chodzą mi gry z AP25 jak Black Ops i Fable 3 pomimo, że nagrałem je dobrze. Napisałem do ludzi, którzy przerabiali mi XBOXa i powiedzieli, że jeżeli mam dashboard 2.0.13146.0 to muszę poczekać aż wyjdą nowe patche AP25 do gier, bo jak na razie to Microsoft coś zrobił i nie można używać tych patchy na akurat tym dashu. Prawda to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to jaki dash masz wkoncu.....jak do mnie pisałes to nie mówiłes że masz 13146...a jesli faktycznie taki masz to narazie nie pójda ci gry z ap
     
  4. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Nie mówiłem, że nie mam tylko, że nawet nie wiem jak to sprawdzić. Dziś mi napisali, żebym sprawdził. Sprawdziłem i mam właśnie ten. To długo mam czekać na te patche? Nie wiesz?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Kto to c4eva? Gdzie tak pisze?
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Koleś, który ma łeb na karku, i dzięki któremu możesz grać na kopiach, a patche wyjdą jak wyjdzie nowy FW czyli LT+1.9.
     
  8. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    No to co mam robić jak mam LT+ 1.1 opłaca się go w ogóle mieć skoro patche wyjdą i tak na 1.9? To co mam zrobić, żeby mi chodziły wszystkie gry, bo kupiłem XBOXa, przerobiłem, a i tak nie mogę we wszystko grać. Mam jakoś zmienić dash czy co?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jezeli nie chodza co TYLKO gry za ap2.5 to sa 2 mozliwosci:
    1 masz je nagrane bez patchy ap 2.5
    2 nie masz ix lt+

    gdybys mial dasha to nie dzialala by zadna gra
     
  10. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Mam LT+ 1.1, bo oni robią tylko te iXtreme'y. Gry mają dograne AP25 na 10000000%. Poza tym inne gry działają, więc najlepiej nie wypowiadaj się.
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    lazy nie tak ostro...
    wgrales aktuake dasha 13146 i skasowala ci sie przerobka i wgrali ci spowrotem lt+1.1 ???
    i teraz nie działaja ci gry z ap 2.5??? a abgx twierdzi ze jest ok z patchami ap 2.5???
    tak ma byc :) abgx ma patche dla starszego dasha dla tego wymagane sa nowe ktorych jeszcze nie ma.
     
  12. MrLazy

    MrLazy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Zacznę od tego, że nie wgrywałem żadnego update'a. Jak sprawdziłem to już był. Mam przeróbkę, bo gry działają inaczej by w ogóle nie działały. Wgrali mi raz LT+ 1.1 i działa tylko mam tego dasha i tak się stało, że nie działają AP25. Rozumiesz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum