1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard i LT 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kubolec78, Kwiecień 14, 2014.

  1. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy jak mam dashboard 13599 i lt 2.0 i chcę zaktulizować do dashboard 16202 to czy nie usunie mi przeróbki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy bedę nagrywac pod lt 2.0 czy lt 3.0
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy gry xdg3 beda działały
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co lepiej wgrać lt 3.0 i wgrac dash 16202 czy mieć lt 2.0 i wgrać dash 16202
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    lt 3.0 + nagrywarka ihas

    16747 jest najnowszy jak by co ;)
     
    1 osoba to lubi.
  10. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Oczywiscie,ze LT 3.0 sobie wgraj.
    Nie potrzebujesz IHASA. No chyba,ze bedziesz chcial sobie pograc w gry,ktore maja tzw CIVa,ale jest ich kilka.
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Na live lepiej miec kopie nagrane ihasem (1:1 z oryginałem)

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy jak będę dogrywać toplogy z lt 3.0 na lt 2.0 muszę nagrać ihas
     
  14. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Niby tak,ale od chyba 2009 roku nie bylo fali banow.Jedynie jakies tam pojedyncze.

    Nie nie musisz IHASEM.
     
  15. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy jak bende dogrywac toplogy z lt 3.0 do lt 2.0 muszę nagrać ihas
     
  16. kubolec78

    kubolec78 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale ja nie gram na xbox live
     
Wczytywanie...

Poleć forum