1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard - kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez silver_99, Lipiec 14, 2010.

  1. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, dzis przyslali mi konsolke jednak bez dysku lub karty pamieci (tak mialo byc :p)

    mam do was kilka pytan
    1) jak sprawdzic wersje softu na konsoli?
    2) od jakiej wersji mozna uzywac pendrive'a jako miejsce na save'y itp?
    3) jak dokonac takiej aktualizacji dashboardu?
    4) czy jest to bezpieczne na przerobionej konsoli?

    prosze o szybka odpowiedz, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wejdź w ustawienia konsoli i tam powinno pisać, pendriva można używać jako dysk bodajże od wersji 9199, tu masz link do niej New Xbox Experience Dashboard 2.0.9199 PL z Avatarami [xbox360]. Zgrywasz na pendrive albo płytę, wkładasz do konsoli, wyłączasz i włączasz i zaczyna się aktualizacja. Jest to bezpieczne ;]
     
  4. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale na co to sie wtedy instaluje skoro nie mam ani karty pamieci ani dysku w konsoli?
     
  5. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W konsoli jest trochę pamięci na aktualizacje.
     
  6. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra zaraz sie za to zabiore i poinformuje o postepach w pracy :)

    EDIT: niby sie udalo ale nadal nie moge uwtorzyc profilu, pisze : prosze o podlaczenie dysku lub pamieci masowej
    jakies propozycje?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    podlacz dysk lub pamiec masowa
     
  8. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok juz rozgryzlem... wszedlem w ustawienia konsoli -> pamiec -> dostosuj i mi przerobilo pena pod pamiec xboxa :p z tym ze z 1gb pena zostalo 479 mb :( ale dobre i to:D na save'y styknie
     
  9. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie zawsze. mi z 2gb pendriva nie zostalo nic wolnego miejsca. teraz mam 2gb smieci ktore zrobila konsola.
     
  11. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a to pozniej nie mozna odwrocic tego procesu zeby dalej sluzyla nam pamiec jako penek do pc?
     
  12. Duncan

    Duncan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard
    Mozna,formatujesz go tradycyjnie na kompie.
     
  13. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście,że można.
     
  14. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    arcade jasper maja wbudowana pamieć 256MB lub 512MB dlatego nie dodaja kart pamieci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum