1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard language

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez artuuro, Lipiec 25, 2013.

  1. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam pytanie, pytałem już na kilku forach z grami na xboxa lecz nikt nie potrafił na to odpowiedzieć m.in. w abgx mamy pozycje 'dashboard language', mam grę w której było napisane że posiada język polski lecz w praktyce owego języku polskiego nie ma. Mowa tutaj o prototype 2 i jakiejś jeszcze grze, tylko nie pamiętam tytułu. Wytłumaczy mi to ktoś? ;> Z góry dziękuje :) Region oraz język w konsoli mam ustawione na Polski.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    abgx podaje informacje w jakim języku sa osiągnięcia a nie ogólny język gry
     
    1 osoba to lubi.
  4. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha, a jest możliwość sprawdzenia w jakich dostępnych językach jest gra? Nie licząc google itp. jakiś program.
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    rozpakować obraz do xex i sprawdzić pliki językowe :) musiał byś zrobić kopie obrazu bo potem go już nie poskładasz
     
  6. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aha, rozumiem ^^ Czytałem właśnie że można wrzucić swoje spolszczenia do gry. Wypakować do xex i spakować jakoś do .iso :) Dziękuje za wytłumaczenie ^^
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    trzeba patrzeć ,jak plik będzie ROS czyli rosyjski to i polski musi być ;pp
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    na lt za bardzo nie ma jak spolszczać, na rgh to można powalczyć.
     
  9. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aa no tak ^^ Dzięki i pozdro ;D A jest może któryś z was zawodnikime nfs the runa lub fify street? ;D
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mam fife street
     
  11. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oo to można zagrać ^^ Jeszcze taki mój kolega, można zagrać później dwójki jeśli sie jeszcze 1 znajdzie. Twój nick na xlive to imperial boro yep?
     
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie lubię grać w fife
     
  13. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    yy aha.. . a crysis/bf?
     
  14. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    bf3 gram i szukam kogoś do misji co-op ale od razu na hardzie ;> a w fife street to mogę zagrać
     
  15. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie lubisz a możesz zagrać yep? . Ymm co do bfa 3 mam aktualnie bco.2 a bf3 mam na kompie i muszę nagrać dopiero. Zaproś mnie bobson995 albo napisz swój nick, chyba że w sygnaturze to twój aktualny ;D
     
  16. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Imperial BoRo
     
  17. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wcale ,że nie
    na lt można takie spolszczone iso wrzucic(wypalić) ale nie można z taką kopią grać po necie
    Spolszczyłem tak A Brotherood GTA 4 i Skyrim tak też jest spolszczony
     
  18. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jedna rzecz ceną drugiej. Chyba jednak bardziej opłaca sie wybrać opcje grania po ang oraz mp, no chyba że gra nie ma mp albo ma slaby to wtedy bardziej opłaca się spolszczyć, takie moje zdanie.
     
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    no eng najlepiej znać;))
    ale nie zapominajmy jeżeli graliśmy nawet offline na obrazie w jakiś sposób spolszczony, potem podpięliśmy sie do live i tak obraz zostanie wykryty prędzej czy później
    Ale nie wiem jak młodzież tego pokolenia nie potrafi eng mój rocznik w tym czasie nawet jeśli nie umiała języka obcego grała ze słownikiem więc w jakiś sposób się uczyła, a teraz to jakoś się nikt nie uczy tylko chcą spolszczenia
    jak patrze na te spolszczenia to [płakać mi się chce jak tak można było przetłumaczyć jakieś słowo/zdanie
     
  20. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a cholera wie jak jest z napisamu pl ? ja jakbym już nie przeszedł gta iv to pewnie bym zaraz wypalał wersje z napisami pl
     
  21. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    @up
    mówię ci 100%
    w obrazie iso jest mieszane nie jest zgodny w żaden sposób z oryginałem, dajesz pokaz MS na tacy nie ma co wychodzić z takim obrazem na live jeśli się nie jest pewnym że obraz nie jest przepuszczony przez abgx i ruszany + gry civ nagrane w ihasie
    nie pytaj w tym wątku o te sprawy. (są na forum)
     
Wczytywanie...

Poleć forum