1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard + LT 3.0 Pomoc dla totalnie zielonego

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kail18, Maj 12, 2012.

  1. Kail18

    Kail18 Banned

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Kupiłem dosłownie wczoraj Slima z Maja 2011 przerobionego LT 3.0 i żeby kinect "chodził" zainstalowałem aktualizacje do dasha 14719 . Grę nagrałem CloneCD ponieważ nie mam nagrywarki iHas . Gdy nagrywam imgBurnem zawsze zatrzymuje się na 49% i wyskakuje błąd. Mógłby mi ktoś w prostych słowach wyjaśnić jak mam odpalić Fight night champions nagraną CloneCD ? Bo nie mam pojęcia jak to zrobić , męcze się z tym już pół dnia^^ nie ogarniam nic z tego Xboxa jak na razie. Jest możliwość że po aktualizacji straciłem Przeróbke ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmien na imgburn, nastepnie nagrywarkę

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Kail18

    Kail18 Banned

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    nagrane wg poradnika błąd 49%
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    może jakieś lipne płytki masz ?
     
  7. Kail18

    Kail18 Banned

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Platinumy jutro rano pójde po Verbatimy i sprawdze
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zapewne cos z nagrywarka badz ustawieniami bo jest problem z przejsciem na druga warstwe
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na początku zaktualizuj sterowniki nagrywarki i nagraj na Verbatim'ie.
     
  10. Kail18

    Kail18 Banned

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    no właśnie nie ma skąd sciągnąć firmware bo mam 1.01 a najnowsze jest 2.0 . Wiecie może jak podpiąć bezprzewodowy pad Xbox360 od kompa do Klocka ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj zaktualizować przez "Menadżera urządzeń".
     
Wczytywanie...

Poleć forum