1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard najnowszy potrzebny ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krait, Listopad 7, 2011.

  1. krait

    krait Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam postanowiłem oddać moją konsole po długim czasie do naprawy. Wymieniony zostanie napęd.
    I teraz czy do nowych gier potrzeba najnowszego dashboard'a ?
    Posiadam jakiegoś z przed roku i LT 1.6 (liteon v3).
    Podczas wymiany napędu na pewno chciał bym nowego LT 2. Ale podobno gdybym chciał później samemu zaktualizować dasha to stracę LT
    I czy nowy dashboard daje możliwość aktualizacji gier na dysku ? Mój obecny dawał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gladi

    Gladi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja przerabiałem sobie xboxa tydzień temu. Po przerobieniu wgrałem z pena najnowszy dash ze stroni xboxa, nie usunęło mi przeróbki. A do grania w najnowsze gry, to niektóre wołają o aktualizację, ale instaluj spokojnie jak masz wgrane LT+ 2.0
     
  4. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    oczywiście że wymagane. ale chyba Ci od przerabiana będą na tyle łaskawi i to zrobią ? bo jaki byłby sens nakładać nowe lt na starego dasha =.=
     
  5. krait

    krait Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak z instalowaniem gier na dysk nadal jest to możliwe ? Podobno napęd mniej w plecy dostaje
     
  6. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mojemu kumplowi koleś wgrał LT+ 2.0 i zostawił mu dasha 12604.
     
  7. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Lepiej zrób aktualke do najnowszego, bo niektóre "majstry:D" specjalnie nie zaktualizuja ci po to żebyś 2 raz płacił za przeróbke :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum