1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DASHBOARD NIE MOGĘ WGRAĆ!!!!Bardzo proszę o pomoc!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez czarny3226, Styczeń 5, 2009.

  1. czarny3226

    czarny3226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! NIe mogę wgrać dashboard wszędzie piszę że wystarczy tylko wrzucić na pendrive folder $systemupdate i włożyc pendrive do konsli no i włączyć iksa i wyłączyc! Ja robiłem tak samo! i nic! Włożyłem Pena i zamrugał 3 razy i nic nie pokazuje włączyłem i wyłączyłem iksa i też nic! Wypaliłem na płytkę i jest napisane ze jest dysk z różnymi materiałami! Proszę o pomoc, bo już sam zgłupiałem!
    Dodaję że mam X-box 360 premium 60hdd falcon, przeróbka ixtreme napęd HITACHI! PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam to samo ;/ Przyłączam się do pytania... co robić;d

    A i napęd hitachi też mam ;D
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Link nie działa ;/ wyskakuje błąd Not Found 404.
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Działa tylko forum zamula.
     
  7. czarny3226

    czarny3226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem zgodnie z instrukcją tego linku i nadal nie działa w ogóle nic nie wychodzi żadne zapytanie o przeprowadzenie aktualizacji......
     
  8. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ej no macie nas za kretynów ? Po prostu pokazuje, że jest wiele pików multimedialnych i nic się nie uruchamia ;( Co robić.
     
  9. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Zresetujcie konsole? Włóżcie tam co to macie, zresetujcie, włączcie?..
     
  10. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Robiłem dużo razy;p
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A robiłeś to:
    lub czyszczenie cache.
     
  12. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale tam nic się nie wgrywa !! o to chodzi, że pokazuje cały czas, że jest folder z multimediami i nic nie da się zrobić, żadnej opcji do wyboru. Dupa i tyle :D

    Spróbuje usunąć cache. Czy to seave też usunie ?
     
  13. czarny3226

    czarny3226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie daje to co zostało podane !!!! NIE MOGĘ WGRAĆ. wkładam pena i nic sie nie dzieje pare razy wyłączałem konsolke i nic cisza!!!!! Wie ktos co jest grane????
     
  14. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie to samo :/ jestem bezradny. Co robić?
     
  15. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie usunie save.

    Musicie próbować z innym nośnikiem czyli płytą/pen drive.
     
  16. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moja rada taka wgraj nowego dasha przez xbox live najpewniejsza droga
     
  17. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam przerobioną i wole nie ryzykować banem:eek: A czy jak podłącze się z netem i ściągnę tego Dasha to od razu wykryją, że mam flasha i ban ? :mad:

    Czy mogę wejść i wgrać dasha i pościągać pare demek na dysk:DD ?
     
  18. HarryH

    HarryH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja normalnie aktualizowałem i bana nie dostałem ;)
     
  19. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To spróbuję przez neta go wgrać :) a wszystko w necie jest po polsku i darmowo mogę się połączyć ?
     
  20. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Net jest po angielsku, ale dashboard po polsku.
    Połączenie z siecią i aktualizacja są darmowe :)


    Klik "dziękuję" jeśli pomogłem...
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wy nie widzicie że nie wchodzenie na live to głupota? Przecież jak się nie łączysz to tak jakbyś miał bana. Co chwalisz się kolega że możesz grac live a nigdy tego nie robiłeś daremni jesteście. Flashe ixtreme 1.4, 1.41 i 1,5 spokojnie mogą się łączyć z live sprawdzamy każda grę w która mamy zamiar grac na live czy ma poprawne SP jeśli tak bana nie będzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum