1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DashBoard niższy od 14719 i instalacja na dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robsik666, Wrzesień 18, 2013.

  1. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam kolejne pytanie mianowicie czy po wypaleniu gta V bez ihasa(zwyczajną nagrywarką) będę mógł ją później normalnie zainstalować na HDD jeśli posiadam dashboard niższy niż 14719 i LT 3.0 ?
    Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Użyj mp3fix.
     
    1 osoba to lubi.
  4. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mp3fix to ta sztuczka z puszczaniem muzyki w czasie instalacji?To sprawi że będę mógł gta normalnie zainstalować?
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przed włączeniem gry puszczasz mp3. Czekasz w menu z 5min wyłączasz grasz. Nie działa na gry z civ. Gta nie ma civ.
     
    1 osoba to lubi.
  6. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No rozumiem ale czy to sprawi że będę mógł zainstalować gta na dysk?Podobno bez wypalenia przez ihasa nie da sie właśnie zainstalować gry na dysku.
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z mp3fix będziesz mógł grać z dysku.
     
    1 osoba to lubi.
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    instalujesz potem fix i jedziesz no i aktualizacja dasha min do 16203 bo nie zagrasz na 14719
     
    1 osoba to lubi.
  9. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wafel23 czyli najwyższa wersja dasha jaką mogę zainstalować to 16203 tak?Nie jest ona przypadkiem wyższa od 14719 przez co zablokuje mi możliwość gry z dysku ?
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jest jeszcze nowszy ja go nie instalowalem bo dawno nie gralem mialem juz 16203 i gta v ruszy na nim, 16537 takowy jest najnowszy nie jest potrzebny do zagrania w gta v , aktualizacja i tak ci sie pojawi po zainstalowaniu gry czy chcesz czy nie:) bo na plycie jest ale jaki ma nr tego ci nie powiem
     
    1 osoba to lubi.
  11. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie w takim razie mianowicie jaki może być najwyższy dashboard który nie zablokuje mi możliwości gry z dysku w gta V?W tutorialu na forum piszą, że do wersji 13604 jest możliwość gry z dysku a przy wyższym już trzeba mieć ihasa.Z kolei wafel23 napisał, że może być 16203 i działa.Jak to jest ?I w ogóle jakiego minimalnie dashboardu wymaga gta ?
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gtav 16202 , a co do instalacji jak poprawnie wypalisz instalujesz na dysku gre potem fix mp3 i leci nic trudnego oczywiscie gry z zbaezpieczeniem CIV tylko ihas
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum