1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard NXE 360 Update 2.0.12606.0 PROBLEM

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez siw3x, Październik 27, 2010.

  1. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam dzisiaj wgrałem tego dasha i mam 2 problemy.
    1 brak avatarów
    2 Fable 3 nie działa pokazuje się okładka daje uruchom i wyskakuje komunikat nie rozpoznaje płyty itd gry typu f1 2010,fallout new vegas EA SPORT mma itd działają

    brak live to wiem czym jest spowodowany


    jeżeli takie pytania były to przepraszam ale nic się nie doczytałem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    W tej wersji awatary nie działają - są dopiero w 2.0.12607.0

    Narazie wszyscy mają problem z odpalaniem kopii Fable 3 na przerobionym X'ie - nie wiadomo czym jest to spowodowane - najprawdopodobniej nowe zabezpieczenia gry
     
  4. djcasey

    djcasey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam Dashboard 2.0.12416.0
    odpalam gry z activate.iso, Fable 3 chodzi
    bez najmniejszych problemów
     
  5. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    u mnie teraz 2.0.12611.0
     
  6. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam pytanie odnośnie Failed AP25 Challenge. Nikt tego nie tłumaczył, a myślę, że wielu zainteresuje. Czy mając dashboard 9199 (ten przed tymi wszystkimi betami) i grając w Fable 3 (jako kopii zapasowej) można uzyskać status Failed AP25 Challenge? Dzięki za odpowiedź.
     
  7. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczygle drogi mając dasha 9199 czyli tak jak np. ja możesz spokojnie gierczyć w F3 bo ta w/w. wersja dasha nie ma możliwości sprawdzania AP25.
     
  8. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pięknie dziękuje:) Powiedz mi kolego czy sprawdzałeś to programem XVal?
     
Wczytywanie...

Poleć forum