1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard NXE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ql4w0j7, Czerwiec 12, 2010.

  1. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam widze na tej aukcji ze tak konsola ma dasha z mozliwoscia instalowania gier na dysk xboxa z pendriva bez nagrywania na dvd. Jaka to wersja gdzie moge js zdobyc ? Troche mnie dobija ciagle kupowanie plyt.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przyłączam się do pytania, ale czy takiego Dashboard'a ciężko się wgrywa na x'a?
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1. Ta konsola to wersja ARCADE
    2. Jak zainstalujesz grę na dysku twardym to i tak potrzeba płytę w środku aby grać
    3. O jejku dasha to się wgrywa samemu wystarczy ściągnąć NXE z xbox.com i nagrać na pendriva potem podłączyć go do X i gotowe
     
  5. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli przykladowo jak mam gre w ISO, moge js zgrac na pedriva i zainstalowac na dysku xboxa ?
     
  6. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba ISO montujesz w daemonie bądź czymś innym i dopiero na pena rozpakowane ?
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Niestety ja nie mam przerobionej konsoli więc ci na te pytanie nie odpowiem.
    Ale nie bierz tej konsoli lepiej bierz na płycie głównej jasper
     
  8. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli bez sesnu bo i tak bede musial nagrac na plyte :( a da sie to ominac i instalowac bez plytek, bo drogie te cholerstwa :)
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Jtag to umożliwia.Cięzka sprawa,nie baw się w to
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A ja bym wolał się w to pobawić 100zł za przeróbkę u Dextera i odpalasz grę z HDD beż płytki
    tylko jak chcesz kupić tę konsolę i wgrać jtaga to zapytaj się jaką ma wersje dasha jak 7371 lub mniejszą to możesz śmiało wgrywać jtag.
     
  11. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jtag da sie zrobic na kazdej konsoli ?
     
  12. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica

    Tylko se starszym Dashem. Jaspery na 100% mają nowy.
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kolesie wgrywają Xbr do jasperów
     
  14. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  15. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ale wiekszośc jasperów ma nowy dash.
     
  16. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    To jak wreszcie szukac ze starszym kernelem 7371 czy jednak sie da wgrac do jaspera ?
     
  17. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    7371 takich szukaj.
     
  18. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    7371 i wgrywaj xbr ja teraz płaczę bo mój xbox ma dash 9199 i z xbra nici.
     
  19. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A zastanawia mnie jedno czy ktos juz pracuje nad instalacja xbr na wszsytich dashach
     
  20. bushvixar

    bushvixar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    płyta zawsze musi być w napędzie !
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie wypowiadaj sie w tematach o ktorych nie masz pojecia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum