1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard-odtwórz DVD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szolik10, Październik 24, 2010.

  1. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wszytsko było OK z moja konsolą. Grałem na kopiach zapasowych i kązda chodziłą bez zarzutów. Jednak kiedy chcialem zagrac w EA Sports MMA to zawołało o aktualizację. No więc pobrałem z neta i się zaczęły problemy. Od tego momentu nie mogę odtworzyć zadnej kopii zapasowej. Pojawia się napis Odtwórz DVD i tyle z mojego grania. Od dwóch dni szukam rozwiązania i nic. Można coś na to poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobierałem już różne bo chciałem naprawić. Obecnie mam wgranego 2.012606 ale tamtego tez wczesniej wgrywałem iz nim mi nie dzialało tez. A da sie przywrócic do starszego który wykrywał kopie?
     
  5. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Nie da sie wrocic do starszego z tego co wiem:(

    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  6. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jedyne rozwiazanie jakie istnieje to czekać do 4 listopada na oficjalną wersję? No trudno, nie mam wyboru. :(
     
  7. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    a jak byś poczytał , to mógłbyś wgrać sobie 12603 , i na tym ixtreme LT 1.1 jest nie wykrywalny.Zresztą na tym 12606 też wszytsko chodzi idealnie.;)

    Ja sobie wgram tego 12606 , bo pewnie niczym nie będzie się różnił od wersji finalne (jak dla mnie , bo ja nie gram na xbox live).

    Pozdrawiam.
     
  8. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie na tym 12606 dalej mam napis "Odtwórz DVD". To co jest nie tak, skoro powinno działać?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  10. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jestem ciekawy czy czasem twoje problemy nie sa z powodu wgrania dasha 12xxx. Na 9199 problemu powinno nie byc, ale jesli byl to raczej przypadek wskazujacy na padajacy naped.
     
  12. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale wcześniej było wszystko OK dopóki nie zainstalowałem nowszego dasha. Od tego momentu mam tylko napis "Odtwórz DVD". Więc nnie wiem czy to wina napędu.
     
  13. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Możliwe że to padający napęd. A próbowałeś odpalić grę z dysku twardego konsoli. W bibliotece gier kliknij uruchom z dysku twardego i spróbuj. Jeżeli się nie odpali to prawdopodobnie padający napęd konsoli. Miałem podobny problem ale nie z winy dasha.
     
  14. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę odpalic z dysku, bo niedawno formatowałem dysk bo probowałem to jakoś naprawić i różnych sposów probowałem. Także w bibliotece gier nie mam żadnych gier, więc nie sprawdzę. A słyszałem że może pomóc wgranie Ixtreme 1.61 NS. Czy to prawda? Bo kurde musi być jakieś rozwiązanie. Bo nie chce żeby Xboź robił mi za mebel :)
     
  15. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co będzie coś z tego? Bo nie wiem czy dać do naprawy czy może poczekać do 4 listopada na nowy dashbord.
     
  16. Rapido

    Rapido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nowy dash mial podbno banoawc offline wiec moze to tu jest problem
     
  17. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie też tak myślałem. Jednak problem pojawil sie wtedy kiedy wgrałem potem już dasha na ktorym powinno wszystko działać a mimo to kopie nie dzialają. OBecnie mam 2.0.12606.0 i niestety nie działa nic
     
  18. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Być może jesteś 1 osobą, której nowy dash zablokował przeróbkę napędu (krążyły takie plotki). Poczekaj do oficjalnej wersji dasha i ją zainstaluj - jeśli to nie pomoże to masz zablokowaną przeróbkę - takie jest moje zdanie.
     
  19. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  21. szolik10

    szolik10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i co lipa będzie bo wersja finalna ma też blokować przerobione konsole :(
     

Poleć forum