1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard pod lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuba295, Grudzień 7, 2010.

  1. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
    Witam.
    Jestem świeżo upieczonym xbox'owcem i teraz pytanie jak chcę grać w gry assassin creed brootherhood to jaki dashboard musze mieć? Flash to lt+ z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    Jeżeli masz flasha lt+ to dashboarda możesz mieć najnowszego. Nie ma to najmniejszego znaczenia;)
     
  4. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Dash jak najlepiej najnowszy jak masz LT zwykłego to dash 9111 <<< jakiś taki to możesz odpalić gry z zabezpieczaniem AP 2.5
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Najnowszy 12611 chyba,jest na xbox.pl
     
  6. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
    a online można być? tylko żeby sciągnąc kodeki dvix?
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    online? pewnie ban bądź flage dostaniesz. chociaz nie wiem, jak jest w przypadku LT+
     
  8. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
    grać online nie będe tylko kodeki pobrać
     
  9. Aveugle

    Aveugle Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie... jak z tym LT+? Czy można podłaczyć się i ściągnąc tylko kodeki do divix'a?
     
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Można. Poza tym, jeśli masz nową konsolę, to masz 3 darmowe miesiące konta Gold (po 1 miesiąc na pierwsze z trzech kont Live). A ban od jakiegoś czasu nie blokuje dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum