1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Marzec 23, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam do was takie pytanie a zarazem problem jaki jest najnowszy na chwilę obecną dashboard(i czy opłaca się go wgrywać?) a jaki np ma się wkrótce pojawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    12625 , Czy opłaca , to zależy od paru czynników .......
    A pojawić się ma 12626 ;-))))))))))))
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  5. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a dobrze wszystkie gry chodzą na tym 2.0.12625 bo słyszałem że komuś coda nie czytało?
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jeśli masz dobrze gre nagraną (patche) , to wszystkie będą działać.
    A , że komuś tam przestało działać po wgranu najnowszego dasha to normalne. Info na forum o tym jest w co drugim temacie.
    Jeśli chcesz grać w najnowsze gry to nie masz wyboru , musisz wgrać 12625.
     
  7. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak grasz na oryginałach to zaktualizuj ,będzie wszystko działać,jak już pisali bez tego dasha nie pograsz we wszystkie gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum