1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard-prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damianpsp2000, Wrzesień 27, 2011.

  1. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka to znowu ja!

    Mam prblem tyle co przerobiłem konsole na orginalny fw i nagralem na pendrive najnowszego dasha ale konsola nie chce mi go zupdatowac nie wiem mam najpierw wgrac ten wczesniejszy dash a dopiero ptem najnowszy przerabialem z poradnika przerobilka LiteON 1.91 jungleflasher
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Ś8ciągnij ze strony MS najnowszy dash, wrzuc na USB i musi iść
     
  4. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aaa moze po kolei trzeba je wgrac moze pierwsze 1 potem drugi
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
     
  6. damianpsp2000

    damianpsp2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic z tego, nie wiem pisze ze nie mozna zaktualizowac dashboarda...

    co moze byc?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A naped masz od nowosci czy wymieniany??
     
  8. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    temat do zamknięcia pomogłem mu na gg.
    zapomnial podpiac napedu do konsoli po przerobce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum