1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard pytanie o aktualizacje online.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mosakPL, Kwiecień 3, 2010.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Już na wstępie zaznaczam. Szukam od rana i nic nie znalazłem!
    Więc piszę na forum.
    Otóż. Wiem wróżkami nie jesteście, ale...
    1. Czy te wcześniejsze dash'e dało się instalować bez konta XBL.
    bo chciałbym we wtorek (6 kwietnia) zaaktualizować. Myślałem, że zrobie tak:
    -podłączę ethernet'a,
    -wcisnę dołącz do usługi Xbox Live,
    -i czy wtedy aktualka się ściągnie i zainstaluje?

    Za dobrą odpowiedź dziękuję!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie. Jezeli laczysz sie z internetem po raz pierwszy to bedziesz musial zrobic konto, na stronie i tam je zrobic prawdopodobnie, a potem wejsc przez ixa. Ale mozesz tez zaktualizowac offline.
    _________________________________________________________________________
    A ja mam lekki offtop. Jezeli juz mam kodeki wgrane i wgram nowego dasha to one zostana czy nie ? I czy ten nowy dash to nie jakas zasadzka? Zeby pobanowac wiecej konsol? A jeszcze 1 :D Czy nie wiecie nic o filmach i odtwarzaniu napisow? Bo jak mam nagrany film z apisami to nie dziala dopiero musze film z nimi zcalic. Bo np. PS2 ma taka funkcje juz od dawien dawna :/
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak dasz testuj połączenie xbox live, pobierzesz update. Tylko nie lepiej założyć konto i grać na live. Jak co zawsze można update nagrać na płyte/pendrive.
     
  5. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie pobierze. (chyba :D)
    najpierw da testuj polaczenie, potem dolacz do xbox live i tam bedzie musial sie zalogowac. A odpowie mi ktos na moje pytanie ?
     
  6. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Akir19 ale bez konta da się?
    Robił ktoś tak?
    No mi nie chodzi o tą wersję z 6kw. tylko czy starsze trzeba było mieć konto, czy wystarczyło dać dołącz do XBL i się samo zainstaluje?
     
  7. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Zawsze możesz z kompa ściągnąc wrzucićna pena i potem na X'a
     
  8. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz miec konto xbox live.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak mi chodzi po głowie że gdy robi się test xbox live w tym momencie zapyta się o update. Jestem pewien na 90%
     
  10. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    No nie wiem. Jestem bardzo ciekawy, czy da się zainstalować to tak jak mówi akir19...
    Bo konta XBL nie zakładam, i tak w gry multi grać nie mam zamiaru. Jak będzie polskie XBL to kupuje zdrapke bez zastanowienia.
    A może kiedyś ktoś aktualizował konsole bez XBL tak jak mówi Akir...
    Jak ktoś tak robił to proszę aby dał znać, czy jest coś takiego możliwe.
     
  11. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Trzeba mieć konto na XBL inaczej się nie da. A poza tym jak już będziesz mieć konto to przy pierwszym połączeniu z internetem ci to ściągnie. A nie możesz założyć nowego konta na xboksie i na nim konto XBL a po update skasować go z konsoli i zapomnieć hasło? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum