1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez quba 22, Październik 7, 2010.

  1. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sieemka :D

    Mam pytanie:

    Jak to jest z dym dashboard'em, on się wgrywa sam, bez mojej wiedzy (wtedy co jestem na live oczywiście), czy wyskakuje jakieś okienko czy chce zainstalować ?? Srry za takie może banalne pytanie, ale z live jeszcze nie korzystałem, nigdy :)

    Aha, a jak z tym nowym dashem, wiadomo kiedy wyjdzie dokładnie ??

    Pozdro i plis o odp :D

    P.S.: Chce się ktos wymienic: MSP za dostęp do mojego konta premium na hf i rs ??
    pisac gg:1199324 (Jeżeli ta propozycja nie może tu byc to prosze o usunięcie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wyskoczy ci komunikat o aktualizacji ale jeśli nie potwierdzisz albo klikniesz NIE to nie połączysz się z XBL
    No chyba że masz dasha 9199 to narazie nie będziesz musiał aktualizować

    Jeśli chodzi ci o ten dash od kinecta
    dokładnie to nie wiem ale ma wyjść w listopadzie
     
  4. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    premium na hotfile kosztuje 5 zl na 30 dni
    dashborda sie samemu aktualizuje z plyty jaki i online
    nowy dash juz jest na dniach
     
  5. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli jeżeli jak już będzie nowy dash i załącze xboxa i będę chciał się podłączyć do XBL to wyskczy komunikat, jeżeli dam nie to nie załączy mi sie XBL, i wtedy już koniec z live ?? :/

    Edit: Mafia 2 pisz na gg dogadamy się, na hf może mi kumpel ok 4 kont załatwić, tak samo jak i na rs :)
     
  6. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy to będzie tak, jak napisałem wyżej ???

    plis o odp :D
     
  7. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Jeżeli bedziesz miał starszy dash to tesz pędziesz miał live.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak nie zaktualizujesz to sie nie polaczysz - za kazdym razem bedzie wolac o update jak bedziesz chcial sie podlaczyc. Po prostu klikniesz tak, zaktualizujesz i po krzyku.
     
  9. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nice Pisownia :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum