1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard Update

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RymaS, Styczeń 15, 2011.

  1. RymaS

    RymaS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z aktualizacją dashboardu najnowszego obsługującego kinect. Mam LT+ od paru dni. Miałem jakiś stary dash. Wypaliłem NFS HP. W abgx wszycho na zielono. Wkładam płytkę, pyta o aktualizacje daje TAK. Zainstalowalo nowy dash. Włączam gierę jeszcze raz a tu monit ze za mało miejsca brakuje jescze 190Mb. Nie mam dysku, skąd mam wziaść te 190MB?! Próbowalem pozniej zainstalowac dash offline ten 7MB ale wogule płytki ani pendriva nie łapie. Czy teraz jestem zmuszony do kupna dysku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak, jesteś zmuszony do kupna dysku. Gry będą potrzebowały miejsca na zapis stanu gry.
     
  4. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    pendriva sformatuj z poziomu xboxa
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy na pewno to jest monit ze masz mało miejsca na dysku? Też tak miałem, i było to info że aktualizacja zajmuje 190 mb, wybrałem żeby przeszlo dalej i zainstalowała się akutalizacja. Z 200 mb jakie miałem wolne zrobiło się 130 mb (prawdopodobnie dlatego że stara aktualizacja się kasuje zwalniając miejsce dla tej 190 mb).

    Jakiego masz xa? Arcade jasper?
     
  6. RymaS

    RymaS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam arcade falcon ze zwykłą kartą pamięci, która jest prawie cała zapełniona save-ami. Pokombinuje jeszcze tak jak mowicie
     
Wczytywanie...

Poleć forum