1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard w wersji 2.0.9199

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez markopolololo, Czerwiec 10, 2011.

  1. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. Czy w konsoli elite, przerobka ixtreme 1.6 i Dashboard w wersji 2.0.9199, beda dzialac najnowsze gry, typu dirt 3?
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie potrzebujesz dasha 12625
     
  4. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy po wgraniu nowego kopie gier beda dzialac? i z przrobka nic sie nie stanie? Na tym dashu ktory obecnie posiadam, gry z jakiego okresu odpala? Fifa 11 bedzie smigac?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    beda dzialc na 12625
    na 9199 beda dzial gry max z wave 4
     
  6. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy po wgraniu nowego dasha bede musial dalej przerabiac iso na wave 3? sorry za takie pewnie banalne pytania ale jestem zielony w tym temacie
     
  7. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to zależy jaką masz przeróbkę napędu a nie jaki dashboard
    na 9199 odpalisz gry do wave 9 włącznie, FIFA11 chodzi jak najbardziej, do DIRT 3 potrzebujesz nowszego
     
  8. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak będziesz wgrywał dash to nie wgrywaj najnowszego (tego ze strony xbox) bo flash napędu robi i wraca do oryginału. Poszukaj 12625 i ten wgrywaj
     
  9. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieciorob, pisalem mam ixtreme 1.6, czyli odnosne fify bedzie dzialac? Musze cos robic ze sciagnietym obrazem? czy tylko wypalic?
     
  10. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz patchowac do wave3 a odnośnie dasha to nie pamiętam ale powinno działać na 9199
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    "Wraca" to nie trochę nietrafione określenie, które widzę, że większość powiela.
    To jest nowy FW.
     
  12. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam taka sama konfiguracje - najnowszy dash i 1.6. Wszystkie gry chodza - rowniez te przerabiane na wave 3. Fifa ci pojdzie. Te najnowsze gry crysisa 2 bulletstorma, mortala la noire tez przerobilem na wave 3 i smigaja
     
  13. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dodajesz jakiegos patcha czy tylko przerabiasz i wypalasz?
     
  14. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podczepie sie do tematu panowie, mam przerobke 1.4 ... nie mialem czasu przez ostatnich pare miesiecy na granie wiec troche jestem zmieszany co mam zrobic zeby mi chodzily takie tytuly jak LA NOIRE , crysis 2 itp. dasha mam napewno jakiegos starego z tym ze nie wiem jakiego. Prosze o porade jaki wgrac dash i co zrobic zeby gieraszki chodzily :) sorki za moj brak wiedzy , mam nadzieje ze ktos pomoze
     
  15. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przerabiam na wave 3 abgxem;) to w nim wybieram zeby spatchowal video i pfi. ale pewnie nie ma znaczenia czy zorbisz to abgx czy jakims innym programem tylko musisz przerobic na wave 3. mike z 1.4 to nie wiem ale chyba musisz przerabiac na wave 2 - jak ktos wyzej napisal updateu dasza nie sicagaj ze strony xboxa. Tu macie do sciagniecia http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/crysis-2-aktualizacja-jaki-dash-88865.html Jak by nie dzialal juz to upne gdzies.
     
Wczytywanie...

Poleć forum