1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Przemek1321, Grudzień 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie . Czy jak mam dasha 2.0.15 i zaktualizuje go do 2.0.16 to mi usunie lt?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  4. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i mam jeszcze jedno pytanie . a mianowicie jak nagrać farcry 3 i asasina creeda 3? ponieważ w img wyskakuje mi okienko turndrive i overdrive i jak biore turndrive to xbox nei czyta plyty
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To do konca plyty
     
  6. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i nie działa bo turndrive nagrałem farcry i tylko czarny obraz mam kiedy uruchamiam grę a później sie wyłącza
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A scan abgx 360 autofix level 3 byl przed nagraniem? Ustawienie do lt 3.0
     
  8. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak masz lt 3 i gre xgd 3 to trzeba dogra topologie na lt 3 i masz flage na xa jak nie grasz xbox live to no problem
     
  10. Przemek1321

    Przemek1321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie gram na live .więc jest jeden problem jak to nagrać ;f
    @edit
    jest możliwość nagrania tej gry clonecd?
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tak jest nagra bezproblemu
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum