1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adimen944, Luty 28, 2010.

  1. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam sprawe jaki jest najnowszy dashboard i czy można do niego prosić linka ???;p dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  4. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokladnie - albo podlacz po prostu x'a do live'a i sam pociagnie aktualke, albo z plyty z jakas nowa gra :p
     
  5. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz bana to masz najnowszego :p
     
  8. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam alien vs predator ale mi nie odpala wyskakuje mi białe logo xboxa 360 . ee bo ja mniałem problem gdy podłączam pendrive to nic się nie dzieje...pomocy
     
  9. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A odblokowałes dysk? Bo jak wgrasz nowy dash to dysk znowu sie zablokuje..
     
  11. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam arcade i 256mb ......
     
  12. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ...a może przesunąć ekran o parę centymetrów i tam jest następny link. Kurcze naprawdę trochę chęci
     
  13. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam problem gdy podłączam pendrive to nic się nie dzieje...pomocy
     
  14. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    na
    Kod:
    www.xbox.com
    masz do pobrania....
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Ok, na spokojnie. Napisz co się dzieje jak wkładasz grę. Jaki masz ixtreme?
     
  16. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie niewiem jak sprawdzić jakie mam iextreme....... pomóżcie z tym pendrivie...
     
  17. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i jak ??? a może mi to pomóc wgranie nowego dasha do odpalenia gry AvP....

    odpisz ktośśś ????
     
  18. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Robiłeś coś z grą przed jej nagraniem np.WavePatcherem? Zmieniałeś Wave?
     
  19. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja ją zakupiłem (kopie)
     
  20. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak ci sie pojawia bialy ekran z napisami lub logo xbox to masz zabyt starego ixtreme.
     
Wczytywanie...

Poleć forum