1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelzawadzki, Maj 27, 2010.

  1. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich

    od miesiąca mam xboxa 360 i dzisiaj ja dałem do kolesia żeby ją przerobił. Podobno wgrał jakiegoś najnowszego xtreme czy cos takiego, nie znam się na tym. Nie mam jeszcze gry pirata wiec moje pytanie jest takie,
    1.czy mozna jakoś sprawdzić jaki soft bądż dashboard bądż aktualizację ma moja konsola, może jest take coś w opcjach konsoli?
    2.czy jak mam przerobioną konsolę to czy mogę wgrywac najnowsze aktualizacje, czy muszę znowu dawać do flashowania?

    dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    dasha możesz sprawdzić, w ustawieniach masz wersje. przeróbki sam nie.
    aktualizować dasha możesz, przeróbki sam nie.
    najprościej jak się dało.
     
  4. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak mam przeróbkę to nie mogę sprawdzić wersji ani aktualizacji?
    dobrze zrozumiałem?
    to jak wgrał mi jakiegoś najnowszego ixtrema to znaczy ze mam przerobiona konsole?
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Jak masz przerobioną to możesz sprawdzić jaką masz wersję dashborda w xboxie, ale wersji ixtrema (przeróbki) w konsoli nie sprawdzisz. Jak ci wgrał ixtreme to znaczy ze masz przerobioną. Możesz samemu robić update ixtreme jak wyjdzie nowy :)
     
  6. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wersje oprogramowania w konsoli czyli tak zwany dashboard mozesz , nie mozesz sprawdzic wersji "przerobki".

    ixtreme to przerobka , jednak dobrze by bylo zebys wiedzial jaka to wersja abys mogl nagrwac kopie tak zeby dzialaly na twojej konsoli.

    jest mozliwosc samemu robienia aktualizacji ixtrema ??? :O
     
  7. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie sprawdzić dashboard konsoli?jak się dowiedzieć że jest nowy dashboard?
     
  8. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    a co w tym dziwnego? podpinasz napęd do PC zasilanie z xboxa i heja. Jeszcze jak już masz klucz wyciągnięty to nie musisz się bawić, z przykładaniem igieł :)

    wchodzisz w Ustawienia Systemu --> Ustawienia Konsoli --> i najeżdżasz na Dane Systemowe. Po prawej stronie, będziesz miał napisane Interfejs główny. Jeżeli jest 2.0.9199.0 to masz najnowszy.
     
  9. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    i w sumie jak tak pomyślałem, to można i sprawdzić wersję ix'a bez otwierania konsoli.
    <1.6 - bodajże wave3 w górę nie działa
    1.6 - działa wave3 i wcześniejsze.
    >1.61, lt - działają wszystkie.
    czy jakoś tak.
     
  10. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok sprawdziłem i mam najnowszego dashboarda
    a teraz pytam: mniej wiecej co ile wychodzi nowy dashboard?gdzie sie dowiem że wyszedł nowy dashboard?
     
  11. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesze jedno pytanko jak ściągam gry i nagrywam na plytę to każda gra mi sie uruchomi???
     
  12. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bierzesz pod uwage tylko litki, a np. Hitachi na 1.51 odpala wszystko...
     
  13. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi o Liteon, rodzaj napedu obecnie montowany w kazdej konsoli.
     
  15. miki1988

    miki1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie sciagnełem sobie fife 2010 world cup i mi nie chodzi tylko na ekranie pojawia sie logo xboxa co musze zrobic zeby mi chodziła ta gra ??
     
  16. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Przerobić wave na taki który czyta twój iXtreme. Jaką wersję ix masz wgraną ?
     
  17. miki1988

    miki1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ixteme 1.6 albo 1.6.1 tylko ja nie wiem jak przerobic na wave 4 mogłby mi ktos podac link do tego programu i w skrócie opisac jak to sie robi ??
     
  18. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W twoim wypadku jesli jest to 1.6 to trzeba patchowac na wave 3,natomiast
    jesli jest to 1.61 to nie pat****esz wogole.Musisz sprawdzic jaki masz ixtreme.
     
Wczytywanie...

Poleć forum