1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzumper, Czerwiec 1, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    Witam. Mógłby mi ktoś podać linka do najnowszego dashboarda? I proszę jeszcze o informacje kiedy został ten dashboard wydany :) Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mdzw

    mdzw Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    a ja mam takie oto pytanie:
    czy mozna wgrac do Xboxa np. nizsza wersje dasha od aktualnie dzialajacej w konsoli?
    np. 7371 tak , aby moc XBR sopie zapodac
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Gdyby się tak dało to pewnie połowa użytkowników miała by xbr min i ja ;)
     
  5. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    NIE WGRYWAJ TEGO CO CI TU DALI!!!!!

    Ja to przed chwilą wgrałem i dysk nie działa
     
  6. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Co brakuje ci opcji "Uruchom z dysku" ??
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa


    nie sluchaj go to jakis spamer wszedzie pisze jakies bzdury
     
  8. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Downgrade można zrobić tylko są ograniczenia dość konkretne co do konsoli.. :) przede wszystkim i najważniejszym nie da się tego zrobić na konsolach z HDMI. A tak to infectus 2 plus Time Attack PCB i dajesz..
     
  9. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Xbox.com | How To - How To Get System Updates For Your Xbox 360
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum