1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez turbin, Grudzień 14, 2010.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    jak już gdzieś pisałem kupiłem sobie konsolę z LT+ 1.1. Mam pytanie, czy pójdzie mi na tej konsoli NFS:HP? Właśnie ściągam jakąś wersję z zainstalowanymi patchami na AP25. Czytałem o tym żeby te gry działały trzeba mieć jakiegoś dashboard. FAcet pisał w aukcji że do konsoli otrzymuję dashboard - Xbox New Experience. Czy na tym pójdzie?

    pozdrawiam,
    turbin
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Pójdzie bez problemu. Gra wymaga nowej aktualizacji (nowszej niż NXE), lecz ona jest dodana do gry (interfejs konsoli będzie PL).
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. Finch

    Finch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nfs ma zabiezpieczenia 2.5
     
  6. OstrY125

    OstrY125 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nasielsk
    Tak ma zabezpieczenie ale Jak ma LT + 1.1 i najnowsze NXE to gra pójdzie na luuuzie
     
  7. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ma zabezpieczenie NFS, musisz tylko dobrze wypalić grę na płytę
    Tu masz poradnik: http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum