1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard....

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez robsik666, Luty 18, 2011.

  1. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie mianowicie posiadam NXE w wersji 2.0.9199.0 i słyszałem,że jeśli wgram sobie te najnowsze NXE(te pod kinect'a)to stracę możliwość grania na kopiach zapasowych,czy to prawda ?Doda iż mam przerobioną konsolę iXtreme 1.6.
    Pozdrawiam i liczę na szybką i sensowną odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    w starsze tytuły będziesz mógł grać,do nowszych jest wymagany lt+.
     
  4. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jednym zdaniem po aktualizacji będę mógł grać nadal we wszystkie gry które chodziły mi na iXtreme 1.6 tak ?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Będziesz mógł, jeżeli masz benq/lite-on to zrób aktualizację metodą 3-Dashy i odpalisz też gry z AP 2.5, typu AC:B, NFS:HP i Fable 3 :)
     
  6. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki &AiZo ale nie potrzebuje na razie grać w te gry z zabezpieczeniami AP2.5.A czy moglibyście mi podać link do tej najnowszej wersji NXE ?
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    najnowsza bodajże 2.0.12625 - wcześniejsza 2.0.12611, a ta beta na której gry z AP2.5 działają to 2.0.12416.
     
  8. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To którą mi najbardziej opłaca się wgrać ?Chyba tą bete nie? skoro i tak nie będę grał po necie.A czym różni się ta wersja 2.0.12625 od 2.0.12611?
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Betę opłaca się najbardziej metodą 3 Dashy skoro nie grasz na Live. 12625 Niczego wielkiego nie wprowadza chyba. Zabezpieczenia AP 2.5 do gier Black Ops, Modern Warfare 2, Halo:Reach zostały wprowadzone już w 12611.

    ps - bulletstorm wymaga 2.0.12611 ( albo 12625 nie dam głowy bo różne opinie krążą ). A wtedy gry AP 2.5 nie będą Ci działać - narazie najbardziej opłaca się 12416.
     
  10. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok tylko nie rozumiem jednego jeśli wgram tą betę to będą mi działać gry które potrzebują Ap2.5 np.AC:B ?Bez zmiany na inny iXtreme ?
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wgraj sobie dla pewności póki co "3x dashe" :p
     
  12. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Tak, po metodzie 3 Dashy będą działać Ci gry z AP 2.5 bez LT+, np na LT 1.0
     
  13. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli podsumowując jeśli zrobię tą metodę 3 dashy to wystarczy że ściągnę AC:B spaczuję na wave 3 i nagram na płytkę i będzie działać tak ? Mógłbyś podać jakiś poradnik do tego jak zrobić tą metodę 3 dashy ?
     
  14. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  15. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki wszystkim czyli jeszcze raz już zrobiłem tą metodę 3 dashy i teraz wystarczy że spaczuję assasina pod mój iXtreme i już będę se mógł grać bez zmiany iXtreme tak ?
     
  16. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A wgrałeś też trzeci update? Jeżeli tak to możesz no life'ić przy AC:B :p
     
  17. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeci update czyli tą bete 20124160 tak ?
     
  18. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    tak. Z płytki AC:B najlepiej go wgrać.
     
  19. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak - ten trzeci update w moim temacie
     
  20. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Najbardziej to się opłaca wgrać 12611 i wszystko będzie śmigać. Zabezpieczenie AP25 do wspomnianych przez Ciebie gier wnosi dopiero 12625.
     
  21. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Wgraj 3x dash i będzie git majonez jak to P. Barbara mówi hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum