1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard ;/

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez chomik01, Luty 15, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    witam kupiłem xbox'a 360 elite lecz bez twardego dysku i karty poamięci i teraz mam pytanie. Jak mogę sobie wrzucić i gdzie najnowszys dashboard jak nie mam karty pamięci ani twardego dysku ??? czy żeby mieć najnowsze dashboard muszę mieć albo dysk twardy albo karte pamięci ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    No raczej potrzeba dysk albo karte pamieci bo nie wiem jak wyobrazasz sobie zainstalowanie dashborda nie wiem nawet na czym chcial bys go zainstalowac.
     
  4. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak masz jaspera to masz wbudowane 256 mb tylko te jaspery wychodza juz z NXE :D wiec musisz kupic sobie karte z reszta jak chcesz grac bez profilu i zapisu ?
     
  5. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    no ale bez tego też można grać prawda ? i opcje konsoli są wszystko ?
     
  6. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    A nie wiem ale chyba bedziesz musial kupic przynajmniej karte 256 bo nie pograsz na 100% nie wiem czy da sie grac bez profilu :confused:
     
  7. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    da sie grać bez karty i
    dysku
     
  8. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Bez karty pamięci albo dysku można grać normalnie ale nieda sie wtedy grać na Live .
     
  9. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    No jak nie masz jaspera to nie będziesz mógł sevować. No ale jeżeli chodzi o inne funkcje to wszystko będzie działać. Ale i tak radze ci kupno dysku
     
  10. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    wiem ale jak bede zbieral na dysk to trzeba w coś grać ;p kurcze i nie wiem czy kupić sobie oryginalny dysk MS czy zwykły od laptopa tylko że przerobiony ??? poradzicie coś ?
     
  11. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    NXE też możesz aktualizować bez dysku i karty pamięci wiem bo sam tak instalowałem. Tylko trzeba ściągnąć wersje 11mb czyli bez avatarów. Co do dysku jak kupisz dysk 120gb i przerobisz to ci raczej taniej wyjdzie niż kupując orginał. Na allegro orginalny dysk 120gb kosztuje 210zł nowy czyli już nie tak drogo. To nie wiem czy jest sens się bawić
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum