1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez baton555, Kwiecień 1, 2011.

  1. baton555

    baton555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Po ukazaniu się asassins creeda aktualizowałem dashboarda (nie wiem która to wersja,a ale był w niej jużi unny wygąld menu od xboxa) I tu moje pytanie czy od tamtego czasu ukazała się nowa wersja dasha?? Pytam bo kiedy wkładam płyte z crysisem 2 to konsola prosi o aktualizacja ale nie może jej dokonać bo zmieniałem wave obarzu. Nie wiem tylko czy naprawde trzeba zaktualizować dasha czy coś nie tak zrobiłem przy wypalaniu. Moja konsola ma przeróbke iXtreme 1,6 a przy wypalaniu zmieniłem wave na wave 3. Prosze o szybką odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wgraj ixtreme LT+ 1.1 i zaktualizuj dasha do 12625
    swoja wersję dasha sprawdź w ustawieniach systemu xboxa
     
  4. baton555

    baton555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nia da rade odpalić crysisa na mojej konsoli bez ponownego przerabiania??
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Odpalisz bo nie ma ap25.
     
  6. baton555

    baton555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jaką wersje dasha trzeba wgrać?? Jestem w tych sprawach zielony ;)
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    2.0.12625
     
Wczytywanie...

Poleć forum