1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bmix, Październik 2, 2011.

  1. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry że zakładam nowy temat,ale chciałem się spytać.Mam przerobioną konsolę i gdy ostatnio nagrałem Fife 12 wyskoczyło mi okienko żebym zaktualizowal
    konsolę,czy coś tam.Poczytałem trochę o tym chociaż i tak jestem "zielony".Powiem tylko że mam freestyledash 2.0a (Alpha),że zapisuje na dysku gry,to jest
    taki że nie potrzebuje płytki gdy gram.I teraz moje pytania.Czy to prawda że jeśli wgram nowszego dasha niż 7371 to będę musiał przerabiać na nowo?
    Wiem że trzeba wgrywać nowszego dasha niż się ma,i czy jeśli wgram 7371 to będzie/powinno być w porządku?I ostatnie pytanie,jak wgram to będę dalej mógł grać bez płytek po zapisaniu na dysku?Jeśli gdzieś wyraziłem się niejasno,to proszę pytać i sorry że tak dużo,ale boje się to zrobić od razu,wolę się zapytać.
    Sorry że taki nie ogarnięty jestem.Proszę o pomoc!THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej,proszę o odpowiedz,nikt nie ma pojęcia?
     
  4. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    [​IMG]
    30 temat z serii fifa 12 i dash. Szukaj na forum!!!
     
  5. grobla95

    grobla95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    punkt nr 1 : jak nie masz lt. 1.91 lub lt. 1.92 to nie aktualizuj bo Ci skasuje przeróbke i będą działały tylko oryginały !!
    Reszty poszukaj na forum. ;)
     
  6. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki bardzo za odp. jeszcze tylko prosiłbym o wyjaśnienie co to jest lt.1.91 lub 2.Sorry,ale nie ogarniam tego.Szukałem,ale nic konkretnego.
     
  7. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest to rodzaj przeróbek napędu, generalnie in nowsza tym lepiej. Microsoft stale wprowadza nowsze zabezpieczenia, dlatego też wychodzą nowe przeróbki
     
  8. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumien że jeśli wgram to lt 1.92 to będzie załatwione?Czy jeśli to zrobię to dalej moja konsola będzie przerobiona?
     
Wczytywanie...

Poleć forum