1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ziomalek199229, Październik 6, 2011.

  1. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    Witam chce wgrac lt 2.0 i mam do was pytanie czy nalezy aktualizowac dasha czy mozna na dashu 12625
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Saleen

    Saleen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najpierw wgrywasz najnowszego dasha, tak by usunal stara przerobke, a dopiero potem wgrywasz lt+ 2.0
     
  4. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    a co jesli wgrac najpierw lt 2.0 na pozniej dasha
     
  5. Saleen

    Saleen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie wiem, powtarzam tylko to co gdzieś tu na forum wyczytałem, prawdopodobnie też wówczas usunie lt+2.0 ;)
     
  6. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
  7. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    jakiego nalezy miec dasha aby mozna było zrobic flasha na lt 2.0
     
  9. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej 13599, ale można spróbować na niższym, najwyżej usunie Ci przeróbkę przy aktualizacji
     
  10. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    zrobilem flasha na dashu 12625 wgrałem ten plik LTPlus-025-v2.0.bin ale podczas uruchamiania gry fable 3 wyskakuje bład nie można odczytac płyty
     
  11. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czemu nie zaktualizujesz do 13599?
    prawdopodobnie fable 3 ma stare patche AP25
     
  12. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    nie chce aktualizowac poniewaz chce aby mozna bylo pozniej zrobic rgh i wlasnie nie wiem co robic wgrac nowego dasha czy czekac na rgh
     
  13. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    moze ktos podeslac link do daha 13599
     
Wczytywanie...

Poleć forum