1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cyniek, Październik 10, 2011.

  1. Cyniek

    Cyniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam przeróbke 1.91 i chce zaktualizować dashboard , ale przy końcu się zatrzymuje i tak stoi . Co mam robić chce pograć w FIFE ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    spróbój recznie wgrać tego dasha
     
  4. Cyniek

    Cyniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem już z płyty i z pendrive i nic . Co mam robić ?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    prawdobnie zostanie ci wgranie orginalnego fw do napędu póżniej dasha flash lt 2.0 .jak sam nie będziesz umiał to serwis
     
  6. Cyniek

    Cyniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie dzisiaj dałem Xboxa 360 do przerobienia żeby mi wgrali 1.91 i go odebrałem chce włączyć Fife i mam problem z aktualizacją . Mam napęd Hitachi .
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    masz za niski dash. i dziwne że ci wgrali lt 1.91 ja od kilku dni jest lt 2.0 i jak masz lt 1.91 nie powino usunąć przeróbki i działać ale gry typu forza 4napewno nie
     
  8. Cyniek

    Cyniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiedzieli , że na napęd Hitachi nie ma jeszcze 2.0 .
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    no nie ma bo widze na c4eva zostaje ci czekać.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum