1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lorddark, Czerwiec 9, 2012.

  1. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam stało by się coś gdybym chciał wgrać najnowszego dash do konsoli, mianowicie czy usunęło by mi to przeróbkę?
    ma przeróbkę lt 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    jeśli dash masz wyższy/równy 13599 to nie usunie, a napewno masz, więc możesz aktualizować .
     
  5. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moglibyście podać link do tego dasha tak dla pewności
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory że kontynuuje temat ale jak to nagrać bo próbowałem na płycie już i na penie nie odtwarza mi tego xbox
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pendrive sformatowałeś do FAT32 ?
    Na stronie masz wszystko opisane a Ty jeszcze masz problemy...

    Skopiowanie na napęd flash USB"

    Jeśli nawiązanie połączenia internetowego przez konsolę Xbox 360 jest niemożliwe, aktualizacje oprogramowania konsoli można skopiować z komputera na napęd flash USB, a następnie zainstalować je na konsoli.

    Uwaga Na napędzie flash USB musi być używany system plików FAT32.

    1.Podłącz napęd flash USB do portu USB w tym komputerze.
    2.Pobierz plik aktualizacji.
    3.Kliknij przycisk Zapisz, aby zapisać plik zip aktualizacji oprogramowania konsoli na komputerze.
    4.Rozpakuj plik. Jeśli używasz systemu Windows XP, Windows Vista lub Windows 7, kliknij dwukrotnie plik .zip, aby go rozpakować.
    5.Skopiuj zawartość pliku .zip do głównego katalogu dysku flash.
    6.Odłącz napęd flash USB od portu USB komputera.
    7.Podłącz dysk flash do portu USB konsoli Xbox 360.
    8.Uruchom ponownie konsolę.
    9.Po uruchomieniu ponownym konsoli program instalacyjny uruchomi się automatycznie. Po wyświetleniu monitu o aktualizację nowego oprogramowania konsoli wybierz opcję Tak. "
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może masz już najnowszego Dash'a (14719)? Sprawdź w "Informacjach o systemie".
     
  10. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam dasha 14699 a chcę dać do 14719
    i mam skonfigurowanego pendriva
     
  11. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak zaktualizuje dash'a z gry w której wyświetla się komunikat żeby zaktualizować to stracę przeróbkę?
     
  12. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie stracisz. Czytałeś w ogóle co koledzy wyżej pisali?
     
  13. spec-naz1

    spec-naz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam trochę inne pytanie. W ciągu kilku dni mam zamiar wspomóc finansowo rynek gier, mianowocie chcę kupić AC:Revelations tylko że mam iXtreme 1.61 chyba i dasha 2.0.12416.0. I tu pijawia sie moje pytanie: Czy muszę robić jakąś aktualizację żeby móc zagrać w grę ze sklepu offline?? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
     
  14. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Hmm... na pewno ta gra będzie wymagała wyższego dasha niż ten który posiadasz. Nie jestem na 100% pewny ale wydaje mi się, że chyba potrzebny jest 13599 do tej gierki.
    Masz starą przeróbkę więc po aktualizacji dasha pewnie Ci ją usunie, i będziesz musiał przerabiać na nowo.
     
  15. spec-naz1

    spec-naz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli najlepszym rozwiązaniem było by wgranie najnowszego dasha i aktualizacja od razu do lt3.0:/
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DashBoard 14719 --> LT 3.0

    Nie stracisz. Możesz wgrywać bez konsekwencji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum