1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CiNoLs, Lipiec 17, 2012.

  1. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, posiadam XBOX 360 Pro z przeróbką iXtreme 1.6 czy jakoś tak. Czy mogę zaktualizować dashobard bez usuwania przeróbki? Obecnie mam dash 2.0.8955.0 chciałbym wgrać jak najnowszy =)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie da się.
     
    1 osoba to lubi.
  4. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie. Ściągnąłem grę, kiedy przepuszczam ją przez ABGX'a wyskakuje, że wymaga ona dashboard 13599. Jeżeli zmienię jej wave to pójdzie mi ona na dashu 8955?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    nie.
     
    1 osoba to lubi.
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, wyświetli się aktualizacja. A tak poza tym po zmianie Wave nie można aktualizować z takiej płyty bo błąd będzie

    EDIT: up szybszy :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum