1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spilner, Wrzesień 24, 2012.

  1. spilner

    spilner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    brak Edycji posta

    Witam mam problem. Mianowicie rok temu ostatni raz aktualizowałem xboxa. Dzisiaj chciałem wgrać nowego dasha z pena i o to pojawia się error, że nie może zainstalować. Najgorsze jest to, że resetując konsole, wyjmując pendrive'a ten error cały czas się pokazuję i nie moge nic z tym zrobić. Wie ktoś co na to poradzić?

    Odświeżam, dowiedziałem się w serwisie, że koszt naprawy błędnej aktualizacji to 30 zł. I teraz pytanie da się zrobić to samemu? bo przeróbkę sam potrafię wgrać :)


    Na forum korzystamy z opcji edycji a nie piszemy post pod postem.
    ESLORD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Albo zły firmware albo podmieniany napęd miałeś.Możesz jeszcze spróbować wrzucić dasha 13599 bo rozumiem że wyskakuje ci "błąd aktualizacji"

    Edit: Tak.Wrzucasz Original Firmware (bądź najnowsze LT+) i aktualizujesz dasha.Powinno pójść bez przeszkód.
     
  4. spilner

    spilner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli rozumiem, że wystarczy wgrać najnowszy LT i potem aktualizować. Wtedy wszystko będzie ok ?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jaki masz dokładnie błąd?

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    albo ma e64 albo bład aktualizacji.Jeżeli nie miał podmienianego napędu to wystarczy wgrać LT+ i zaktualizować.
     
  7. spilner

    spilner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kod błędu to 351F-3CD6-2600-0F00-C000-0034 i jest jeszcze napisane, że nie można wykonać aktualizacji z urządzenia pamięci masowej -coś takiego.

    Przepraszam za brak edycji w poprzednich postach :)
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wrzuć ofw do napędu albo od razu LT+ 3.0 i wrzuć na pendrive dasha o numerku takim samym na jakim stanęło.
     
  9. spilner

    spilner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za info. I za co tu 30 zł to ja nie mam pojęcia. Typek ode mnie z miasta chciał 50 zł za zwykłą przeróbkę plus 30 zł za usunięcie tego błędu. Gdzie wgrywając samą przeróbkę błąd sam się likwiduje
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    W takim przypadku Lepiej poczytać i zrobić samemu. Za darmo.

    Wysłane z Samsunga Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum