1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Data i Godzina

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kacper4601, Styczeń 25, 2011.

  1. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Mam xbox360 elite i za każdym razem jak w ustawieniach konsoli zmieniam date i godzine a pózniej wychodze z menu to działa .Problem jest w tym iż po wyłączeniu a pózniej ponownemu uruchomieniu data i godzina są tak jak kiedyś orginalne a nie te co ja ustawiłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    To jest normalne. Też mam ten problem. Rozwiązania:
    - nie wyłączać konsoli z prądu
    lub
    - podłączać się do Xbox Live (stąd konsola aktualizuje czas)
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    zegar i data działają tylko gdy masz podpiętą konsole to netu. nawet jak masz zasilacz włączony cały czas i wyłączysz konsolę to się resetuje na 13.
     
  5. kozakk10

    kozakk10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a no takie uroki xboxa :)
    trzeba być podpiętym do neta,wtedy problemu niema
     
  6. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Moim zdaniem to troche bezsensowne ale cóż za tańsze trzebapłącić cierpliwością bo w ps3 tak nie ma.
     
  7. Magikk.

    Magikk. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Popieram Cię Kacper
     
  8. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Co wy piszecie?
    PS3 ma wbudowane bateryjkę dlatego zapamiętuje godzine po odłączeniu od prądu.X360 takiej bateryjki nie ma dlatego po wyłączeniu konsoliz prądu data i godzina resetuje się.Ale kto normalny odpina konsole po skończeniu gry???
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ja nie mam podpietej do neta ale z pradu nie odlanczam i jakos sie nie resetuje:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum